TAINE-MULTIMEDIA este un studio de inregistrari...


....asa cum ați visat să existe, echipat complet și optimizat acustic,cald și prietenos, unde va puteți concretiza într-un produs de calitate,orice idee,orice gând care trebuie sa treacă prin fata unui microfon. Si nu numai.

SERVICII sau PRODUSE? Voi decideți ce vindem noi.
Dacă ești o agenție cauți: Voice-over, prezentări DVD și CD, filme "corporate", naratori pentru orice fel de proiecte media, documentare, radio sau TV, voiceover pentru spoturi și reclame,trailere de cinema, mesaje tip telefon sau IVR, voci pentru desene animate sau filme, prezentări flash sau orice fel de prezentări multimedia,E-learning, sound design,compoziție muzicala originala sau "sound-alike".
Dacă ești artist sau ai o trupa cauți: să-ți înregistrezi trupa sau doar instrumentul la care cânți indiferent care ar fi el, să-ți orchestreze cineva piesele compuse de tine, să-ți editeze și mixeze orice fel de material audio sau video. Cu alte cuvinte suntem pregătiți să-ți producem albumul sau video-clipul

Dacă ești actor cu o voce bun
ă te așteptăm la studio să-ți lași amprenta vocala pe hardisk-ul computerului și să te propunem in eventualele noastre colaborări.

Suntem aici.

luni, 18 octombrie 2010

R.U.S.T in studio

Trupa R.U.S.T. a semnat cu Pure Steel Records si anunta lansarea primului album "full length" impreuna cu casa de discuri germana, pentru primul trimestru al anului 2011.
Ei au inregistrat materialul in studioul Taine-Multimedia in vara acstui an (2010) iar mixajul va fi facut in Germania de catre Pure Steel Records prin colaboratorii sai locali.
Asteptam razultatul final,respectiv albumul in primavara lui 2011. Succes baieti!!!
Mai jos puteti vedea un scurt motaj din studioul Taine-Multimedia din timpul inregistrarilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu