TAINE-MULTIMEDIA este un studio de inregistrari...


....asa cum ați visat să existe, echipat complet și optimizat acustic,cald și prietenos, unde va puteți concretiza într-un produs de calitate,orice idee,orice gând care trebuie sa treacă prin fata unui microfon. Si nu numai.

SERVICII sau PRODUSE? Voi decideți ce vindem noi.
Dacă ești o agenție cauți: Voice-over, prezentări DVD și CD, filme "corporate", naratori pentru orice fel de proiecte media, documentare, radio sau TV, voiceover pentru spoturi și reclame,trailere de cinema, mesaje tip telefon sau IVR, voci pentru desene animate sau filme, prezentări flash sau orice fel de prezentări multimedia,E-learning, sound design,compoziție muzicala originala sau "sound-alike".
Dacă ești artist sau ai o trupa cauți: să-ți înregistrezi trupa sau doar instrumentul la care cânți indiferent care ar fi el, să-ți orchestreze cineva piesele compuse de tine, să-ți editeze și mixeze orice fel de material audio sau video. Cu alte cuvinte suntem pregătiți să-ți producem albumul sau video-clipul

Dacă ești actor cu o voce bun
ă te așteptăm la studio să-ți lași amprenta vocala pe hardisk-ul computerului și să te propunem in eventualele noastre colaborări.

Suntem aici.

duminică, 10 iulie 2011

Ce inseamna Voice Over ???

“Fii expresiv cu vocea ta şi urmează calea succesului de voice-over artist”

Un “Voice Over “, adesea prescurtat- “VO” în diverse script-uri de text, este acea voce a unei persoane, care datorită unei tehnici narative şi în special a vocii deosebite, se... "aude" peste elementele vizuale dintr-un spot publicitar, film documentar sau promo-uri TV. Voice-Over ul este un actor nevăzut, este un narator cu calităţi deosebite ale vocii. Cele mai impresionante "voci", astăzi devenite probabil adevărate branduri, sunt voci de actori sau actriţe cu o carieră lungă în spate şi probabil foarte profitabilă. Putem să ne amintim doar de Florian Pittis şi de amprenta vocală extraordinară pe care a lăsat-o în zeci, poate sute de producţii.

Un Voice over poate fi un actor pregătit sau poate fi doar un om care s-a născut cu o voce deosebită. În plus, cei care au luat în serios această meserie, fac deseori lecţii de dicţie şi de respiraţie, acest lucru fiind foarte important atunci când trebuie sa înregistrezi vocea. Există actori care sunt foarte buni pe scenă dar în studioul de înregistrări nu mai pot fi deloc creativi şi cursivi şi deci nu se poate lucra deloc cu ei şi exista ingineri sau doctori care, probabil în urma unei pregătiri speciale a vocii , pot face minuni într-un studio. Un voice over nu este întotdeauna de aşteptat să interpreteze în felul său script-ul sau textul. De cele mai multe ori, agenţia de publicitate sau directorul este cea care dă indicaţiile necesare, pentru a se potrivi nevoilor clientului. În funcţie de cerinţele proiectului, artistul poate petrece multe ore în studioul de înregistrări, recitind textul, până când clientul este mulţumit.

Actorii care cred că au voci bune şi pot citi un text cursiv, pot deveni voice-overs, chiar dacă nu au experienţa necesară, dar ca să obţină un job trebuie să aibă vocea înregistrată într-o bază de date, sau o arhivă. Modern, astăzi se spune “showreel “, să zicem o carte de vizită în format audio. Un voice reel este esenţial pentru atragerea de agenţi sau clienţi, fiind modul ideal de a prezenta abilităţile de VO ale actorilor.

Un Voice Over poate fi solicitat să înregistreze:
Reclame şi spoturi TV sau radio
Naraţiuni corporate
Naraţiuni pentru filme documentare
Anunţuri în spaţii comerciale
Audio Book (cărţi audio digitale)
Audio/Video programe de pregătire (training)
Anunţuri Web-cast
Personaje de desene animate
Personaje de film
Personaje de jocuri
Efecte speciale
IVR (Interactive Voice response) cunoscut ca si “voce robot”.

“Cum îmi creez un showreel?” (e întrebarea zilei )
Aici intervenim noi. Studioul nostru poate facilita celor interesaţi de această meserie deosebită, să aibă si sa isi personalizeze un showreel şi în acelaşi timp să fie inclus în arhiva noastră de pe arhivavoci.com, unde se pot posta până la trei clipuri audio în format mp3. Avem pregătite texte pentru orice tip de proiect, pentru orice tip de voce, avem aparatura necesară şi foarte multă răbdare cu începătorii. Studioul de înregistrări este în Bucureşti în sectorul 3.
Lăsaţi un email pentru a stabili o programare.
Neumann U87 Ai


5 comentarii:

  1. sal sunt nan gabriel si tudor liviu si am dori sa dam o proba de voice over,, mai avem si o amica laura sandu , gabi 0762399657

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună ziua. Mă numesc Emilia Burea şi am o voce copilăroasă ce cred că ar fi potrivită în dublarea personajelor de desene animate.Aş dori să dau o probă în acest sens.Mulţumesc. Tel 9723385554

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot Emilia Burea sunt...am publicat greit nr. de tel. corect este- 0723385554

      Ștergere
  3. Buna ziua,
    Se poate sa imi dati o adresa de email la care va pot scrie?
    Multumesc,
    Stefan

    RăspundețiȘtergere