TAINE-MULTIMEDIA este un studio de inregistrari...


....asa cum ați visat să existe, echipat complet și optimizat acustic,cald și prietenos, unde va puteți concretiza într-un produs de calitate,orice idee,orice gând care trebuie sa treacă prin fata unui microfon. Si nu numai.

SERVICII sau PRODUSE? Voi decideți ce vindem noi.
Dacă ești o agenție cauți: Voice-over, prezentări DVD și CD, filme "corporate", naratori pentru orice fel de proiecte media, documentare, radio sau TV, voiceover pentru spoturi și reclame,trailere de cinema, mesaje tip telefon sau IVR, voci pentru desene animate sau filme, prezentări flash sau orice fel de prezentări multimedia,E-learning, sound design,compoziție muzicala originala sau "sound-alike".
Dacă ești artist sau ai o trupa cauți: să-ți înregistrezi trupa sau doar instrumentul la care cânți indiferent care ar fi el, să-ți orchestreze cineva piesele compuse de tine, să-ți editeze și mixeze orice fel de material audio sau video. Cu alte cuvinte suntem pregătiți să-ți producem albumul sau video-clipul

Dacă ești actor cu o voce bun
ă te așteptăm la studio să-ți lași amprenta vocala pe hardisk-ul computerului și să te propunem in eventualele noastre colaborări.

Suntem aici.

joi, 26 aprilie 2012

Analog Sound NR.1 !


De obicei nu fac nimanui reclama aiurea -ca nu imi place si nu scriu pe blog articole cu recenzii ale unor produse. 
Sa zicem ca este o premiera,in cele ce urmeaza :)
Am pus mâna în sfârşit pe o pedală de distors customizata cu două lămpi excelente ECC83, jucarie concepută de Gabriel Tudoran adica Mr."Analog Sound", un tip foarte mişto care ştie ce face. Şi face bine. Am adus pedala la studio, nerăbdător să o ascult. Am folosit Mayones Setius 7, doze EMG active, staţie Mesa Dual Rectifier model 2010 cu cabinet Marshall 1960A. Sa trecem la treaba,repede ca arde!
 Ruta 1- pe canalul de "clean" cu pedala deschisa si cu "gain"-ul la jumatate, totul sună incredibil de bine!!! Vorba lui Patranoiu : "musca corzile... din carne"! Sunetul care vine din chitara şi iese pe dif-uri este unul pe care sincer orice chitarist sănătos la cap şi l-ar dori! Foarte "cărnos", tare şi nervos! Am schimbat imediat pe canalul de "drive" al staţiei, cu scopul de a face repede o comparaţie intre ele din pură curiozitate. Pot să spun că pedala asta sună mai bine decât "drive"-ul conceput de Mesa, este mult mai clar si mai dur. Atât ca acesta din urma are ceva mai multe armonice pe la frecvenţele înalte ,acolo unde, să zicem , butonul de "presence" contribuie ceva mai mult. Dar personal îmi place "boost"-ul de medii-joase pe care îl scoate pedala asta. Cel puţin aşa mi se pare mie.
 Pe ruta 2, adică o combinaţie între "crunch" şi "boost"-ul de drive folosit din pedala, sună periculooos de bine!!!
Asta este varianta preferata de mine, jur ! Un sunet incredibil de puternic si de curat, pur si simplu iti ia mintile ! Cu  cat dai dai mai tare volumul din statie cu atat suna mai bine! M-am jucat cu “gain”-ul si e o chestie doar de gusturi unde ar trebui sa stea butonul. Mie imi place “pe la ora 12”…J
La capitolul zgomot, eu fiind un tip foarte pretentios , parca aud ceva acolo, un mic "brumm" probabil de la sursa de alimentare ,dar din discutiile cu "Analog Sound" se pare ca urmatoarea pedala construita nu mai are aceasta problema.


Despre constructie:
Pedala are switch mecanic, adică true bypass, ceea ce înseamnă mare lucru pentru cei ce vor un sunet curat pe "clean".  Pedala este construită într-un box de aluminiu, lampile sunt protejate sanatos, ca na, suntem rockeri si ne mai tavalim pe scena, dam din picioare si ne mai batem cu lumea din cand in cand. :)
Are trei butoane: Volume, Tone si Gain. Toate lucreaza foarte bine.
Foarte inspirat artwork-ul cu Rahan luptandu-se cu un scorpion urias ! Iti da incredere. La pachet vine si un alimentator de 12V , din pacate fiind imposibil ca jucaria sa fie adaptata si la baterii, evident consumul fiind unul foarte ridicat.


In concluzie : BRAVO !!! Nota 10 cu + !!! 
Va recomand cu maxima incredere acest produs marca "Analog Sound". Eu deja mi-am comandat unul !Andy Ionescu - TAINE
studioul Taine-Multimedia
www.taine-multimedia.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu