TAINE-MULTIMEDIA este un studio de inregistrari...


....asa cum ați visat să existe, echipat complet și optimizat acustic,cald și prietenos, unde va puteți concretiza într-un produs de calitate,orice idee,orice gând care trebuie sa treacă prin fata unui microfon. Si nu numai.

SERVICII sau PRODUSE? Voi decideți ce vindem noi.
Dacă ești o agenție cauți: Voice-over, prezentări DVD și CD, filme "corporate", naratori pentru orice fel de proiecte media, documentare, radio sau TV, voiceover pentru spoturi și reclame,trailere de cinema, mesaje tip telefon sau IVR, voci pentru desene animate sau filme, prezentări flash sau orice fel de prezentări multimedia,E-learning, sound design,compoziție muzicala originala sau "sound-alike".
Dacă ești artist sau ai o trupa cauți: să-ți înregistrezi trupa sau doar instrumentul la care cânți indiferent care ar fi el, să-ți orchestreze cineva piesele compuse de tine, să-ți editeze și mixeze orice fel de material audio sau video. Cu alte cuvinte suntem pregătiți să-ți producem albumul sau video-clipul

Dacă ești actor cu o voce bun
ă te așteptăm la studio să-ți lași amprenta vocala pe hardisk-ul computerului și să te propunem in eventualele noastre colaborări.

Suntem aici.

miercuri, 26 septembrie 2012

Update VOCI

Am făcut un update consistent la pagina de “VOCI” 

 Cei care încă nu se regăsesc acolo, trebuie sa mai aștepte. Se vor pune online toate vocile voastre încet, în timp. Trebuie sa înțelegeți ca au fost multi oameni la casting și procesarea se face în ordinea în care ați venit la studio. Am stat cu fiecare în medie aproape 20 de minute și s-au înregistrat zeci de GIGA de material, care trebuie ascultat, selectat, editat și mixat. Nu e ușor, dar am promis ca va dăm tuturor șansa sa faceți parte din această arhivă – GRATIS ! Astfel că vă puteți oricând trimite să vă asculte online, oricând, posibili clienți, colegi, sau eventual colaboratori.

E OK ?
Andy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu