TAINE-MULTIMEDIA este un studio de inregistrari...


....asa cum ați visat să existe, echipat complet și optimizat acustic,cald și prietenos, unde va puteți concretiza într-un produs de calitate,orice idee,orice gând care trebuie sa treacă prin fata unui microfon. Si nu numai.

SERVICII sau PRODUSE? Voi decideți ce vindem noi.
Dacă ești o agenție cauți: Voice-over, prezentări DVD și CD, filme "corporate", naratori pentru orice fel de proiecte media, documentare, radio sau TV, voiceover pentru spoturi și reclame,trailere de cinema, mesaje tip telefon sau IVR, voci pentru desene animate sau filme, prezentări flash sau orice fel de prezentări multimedia,E-learning, sound design,compoziție muzicala originala sau "sound-alike".
Dacă ești artist sau ai o trupa cauți: să-ți înregistrezi trupa sau doar instrumentul la care cânți indiferent care ar fi el, să-ți orchestreze cineva piesele compuse de tine, să-ți editeze și mixeze orice fel de material audio sau video. Cu alte cuvinte suntem pregătiți să-ți producem albumul sau video-clipul

Dacă ești actor cu o voce bun
ă te așteptăm la studio să-ți lași amprenta vocala pe hardisk-ul computerului și să te propunem in eventualele noastre colaborări.

Suntem aici.

sâmbătă, 10 martie 2012

Looking for VO

Studioul Taine-Multimedia in dorinta de a-si mari arhiva de voci bune cu... sanse mari de afirmare,organizeaza in fiecare saptamana sesiuni de inregistrari pentru fumoasa meserie de Voice Over. :))
Asadar, daca esti actor cu experienta sau nu, sti ca ai o voce buna ,sti sa citesti cursiv un text si iti aduci de acasa si un pic de interpretare artistica , nu trebuie decat sa ne scrii un email si sa te programezi pentru o sesiune de casting.
Daca te descurci bine in fata microfonului noi o sa facem tot posibilul sa te promovam.
Asa ca...
TE ASTEPTAM !


2 comentarii:

  1. Ma numesc Daiana Solomonea , sunt din Bucuresti si in scurt timp implinesc 18 ani. Sunt eleva la Colegiul National de Arte " Dinu Lipatti" din Bucuresti- sectia actorie. Am experienta in domeniul teatrului si urmeaza sa imi dezvolt asteasta experienta. Am vazut anuntul dumneavoastra si sunt foarte interesata in a practica "voice over". Imi doresc sa pot sa parcurg aceasta ramura a artei si sa pot sa ma perfectionez in acest domeniu. Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere