TAINE-MULTIMEDIA este un studio de inregistrari...


....asa cum ați visat să existe, echipat complet și optimizat acustic,cald și prietenos, unde va puteți concretiza într-un produs de calitate,orice idee,orice gând care trebuie sa treacă prin fata unui microfon. Si nu numai.

SERVICII sau PRODUSE? Voi decideți ce vindem noi.
Dacă ești o agenție cauți: Voice-over, prezentări DVD și CD, filme "corporate", naratori pentru orice fel de proiecte media, documentare, radio sau TV, voiceover pentru spoturi și reclame,trailere de cinema, mesaje tip telefon sau IVR, voci pentru desene animate sau filme, prezentări flash sau orice fel de prezentări multimedia,E-learning, sound design,compoziție muzicala originala sau "sound-alike".
Dacă ești artist sau ai o trupa cauți: să-ți înregistrezi trupa sau doar instrumentul la care cânți indiferent care ar fi el, să-ți orchestreze cineva piesele compuse de tine, să-ți editeze și mixeze orice fel de material audio sau video. Cu alte cuvinte suntem pregătiți să-ți producem albumul sau video-clipul

Dacă ești actor cu o voce bun
ă te așteptăm la studio să-ți lași amprenta vocala pe hardisk-ul computerului și să te propunem in eventualele noastre colaborări.

Suntem aici.

marți, 1 mai 2012

Cursuri de Voice-Over

Casting voci. Off...ce greu !
Timp de aproape o luna de zile am primit la studio cu bratele deschise, studenti sau actori,care "s-au dat in spectacol" (cateodata mai bine decat pe scena)  in fata microfonului, pentru a forma o baza de date de voci. Sa-i zicem o arhiva de voci. Au venit in jur de 130 de fete si vreo 20 de baieti. Raportul este unul zdrobitor in favoarea fetelor de data asta. :)) Peste douazeci de ani o sa vedem piese de teatru doar cu fete,dramaturgii ar trebui sa se apuce de treaba !
Am cautat sa alegem dintre ei/ele cateva voci bune cu care sa lucram permanent in proiectele noastre. Din nefericire,  la sfarsitul castingului am tras concluzia ca, din cauza varstei (maxim 24-25 ani) si a pregatirii destul de slabe in acest domeniu.... este aproape un dezastru ! Nu vreau sa comentez mai multe, cum si de ce se intampla asta.
Insa, am hotarat ca in luna August sa incepem un curs de Voice-Over. Pentru cei care doresc sa intre in acest domeniu frumos si special, iata, oricine isi poate indeplini visul !
 Am luat decizia ca trebuie sa lucram cu fiecare in parte, asa ca  pentru inceput vom alege doar 10 oameni. Va asteptam sa va inscrierieti printr-un email de intentie la tainemultimedia at gmail.com
Dupa ce vom analiza fiecare caz in parte, vom alege noi acei zece cursanti. Desigur, cursurile vor fi contra cost, asa ca inca ne gandim la acest aspect.
There will be fun ! :))

3 comentarii:

  1. Invatati sa va exprimati inainte de a emite judecati de valoare, elitistilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. I think this is very good decision that you have thought to work with each other, so for the beginning we will only choose 10 people.

    RăspundețiȘtergere